1 april 2021
Instagram interface iconen

Ik heb een webtool ontwikkelt waarmee je Instagram eenvoudig op je website kunt publiceren, genaamd ‘PPI Loader’.

Om te illustreren hoe deze tool werkt, heb ik een demo gemaakt. Voor deze demo gebruikte ik de originele interface iconen van Instagram, maar deze waren tot mijn verbazing in PNG formaat en niet in SVG (vector). Online kon ik gek genoeg ook geen vectorvarianten van deze iconen vinden. Daarom heb ik wat van mijn tijd opgeofferd om ze voor jullie te maken.

Instagram interface icon heart like Like

Instagram interface icon video Video

Instagram interface icon comment Comment

Instagram interface icon carrousel album carrousel

Instagram interface icon play button Play button

Instagram interface icon IGTV IGTV

Ze zijn ongeveer 1,5kb per stuk. Vanaf nu gebruik ik alleen nog deze! Het intellectuele eigendom ligt uiteraard bij Instagram, maar wanneer je ze alleen gebruikt voor het weergeven van je Instagram feed lijkt me dat geen probleem.

Happy coding!

()  Joost van der Schee

volgende blog post volgende post vorige blog post vorige post Scroll naar boven