1 oktober 2023
Spreken op HugoConf 2023

Het was een eer om te mogen spreken op HugoConf 2023. Mijn presentatie ging over Hugobricks, een thema/concept voor stapelbare contentblokken in Hugo. Je kunt mijn 7 minuten durende van tevoren opgenomen praatje terugkijken via Vimeo of op het CloudCannon Youtube kanaal.

Dit was mijn derde conferentie waar ik mocht spreken. Ik heb eerder een praatje gehouden op JekyllConf 2019 en HugoConf 2022. Ik werd dit jaar vergezeld door een aantal fantastische sprekers, zoals Joe Mooring (beroemd in de Hugo community vanwege zijn fantastische support). Hij sprak over ‘bijdragen aan open-source’. Zijn presentatie was mijn persoonlijke favoriet. Ik heb ook erg genoten van de presentatie van Christian Oliff over render hooks en de presentatie van Liam Bigelow over Pagefind. Als je je wilt verbazen over aantallen en grootte, dan raad ik je de presentatie van John Phamvan aan, die sprak over een website met 4 miljoen pagina’s… en voor iedereen die wel eens een website naar Hugo heeft gemigreerd: bekijk het automatische migratie-concept van George Phillips.

Ik hoop dat jullie allemaal evenveel van deze presentaties zullen genieten als ik. Veel kijkplezier!

()  Joost van der Schee

volgende blog post volgende post vorige blog post vorige post Scroll naar boven